Syysloma

Nyt on oikein hyvä hetki kertoa asiasta kuinka selviän autettuna ja osittain myös itsenäisesti lomanviettopaikoissa, kun on kuitenkin vielä aivan tuoreessa muistissa.

Tietenkin ensin piti käydä ostamassa eväitä, oltiinhan reissuun lähdössä. Se onneksi on jo sen verran helppoa että menee vain omalla painollaan ja toimin oikeastaan melkein itse. Puhumattomuus ei näissä tilanteissa haittaa.

Täälläpäin Suomea on syysloma viikolla 43. Olimme siskoni kanssa kylpylässä. Asiakaspalvelusta ei mitään muuta kuin vain hyvää sanottavaa, kirjoittaen pärjäsin täysin. Ruokailu onnistui myös ihan hyvin, ei ollut paljoa ihmisiä jos vertaa viime kertaan, eli pystyin syömään ihan hyvin. Olen ollut siellä kerran aikaisemminkin ja varmasti menen uudelleen, oikeastaan reissu on jo varattu pääsiäiseksi kolmeksi yöksi.

Myöhemmin syysloma viikolla menimme laivalle mummin kanssa, huomaan että hänellä on aika paljon vielä ymmärryksen puutetta. Yrittää koko ajan puhua minulle kaukaa ja kysellä kaikkea. Erityisesti viimeisenä aamuna, kun en pystynyt kunnolla menemään syömään. Ääniä ja ihmisiä oli paljon, minulla oli kyllä korvatulpat, mutta eivät ne täysin poistaneet melua, mutta uskon että ison osan kyllä. Lopulta sitten sain mentyä sinne ruokalaan ja sieltä joku tarjoilija auttoi ruoan ottamisessa ja pöytään menossa ja kertoi toiselle työntekijälle tilanteen. Nämäkin molemmat osasivat kohdata todella hyvin, kirjoitin asiani vain kännykkään ja siinä se.

Loppuloma eli lauantai illasta maanantai aamuun ei ole mitään, saa vain olla ja niin on kai joskus aivan hyvä.

Kommentit

Miksi mummi ei saisi kysellä? On ihan normaalia, että isovanhemmat kyselevät lapsenlapsiltaan asioita. Minusta siis ymmärryksen puutetta on sillä, jonka mielestä se on outoa.

Söpöä kutsua laivan ravintolaa ruokalaksi. :)
Nimetön: tarkoitin että mummi kysyi niin kaukana että joutuisin puhumaan kovaan ääneen laivalla

Jätä kommentti

  • Keskustele toisia kunnioittavasti ja kohteliaasti.
  • Älä nimittele, loukkaa muita tai huuda ISOILLA KIRJAIMILLA.
  • Älä vähättele toisen sairautta, vammaa tai ongelmaa.
  • Asiattomat viestit poistetaan keskustelusta.

Tietosuojaseloste