Materiaalia
kommunikoinnin tukemiseen
A A A

Kuvapankki

Papunetin kuvapankin materiaalia voi tulostaa ja tallentaa omalle koneelle ja käyttää kommunikoinnissa, kuntoutuksessa ja opetuksessa.

Kuvapankissa on lähes 3 700 piirroskuvaa, 2 400 valokuvaa, 2 000 viittomakuvaa, 11 000 Sclera-piktogrammia, 1 100 Mulberry-kuvaa ja yli 6 000 ARASAAC-kuvaa, eli yhteensä yli 26 000 kuvaa.

Kuvapankin kuvat ovat käytössä myös Kuvatyökalussa.

Hae kuvapankista

Selaa kuvapankkia

Tekijänoikeudet

Creative Commons -lisenssi

Papunetin kuvapankin ja kuvatyökalun kuvat on lisensoitu Nimeä-Epäkaupallinen-JaaSamoin -lisenssillä.

Tämä tarkoittaa sitä, että kuvien käyttö kaupallisiin tarkoituksiin, esim. myytävissä painetuissa tuotteissa, on kielletty. Epäkaupallisissa tarkoituksissa kuvia saa käyttää ja jakaa, kunhan kuvan alkuperäinen lähde on mainittu.

Kuvia saa myös muokata, esimerkiksi rajata, värittää tai yhdistää kaksi kuvaa. Tällöin on alkuperäisen tekijän ja lähteen lisäksi mainittava, että kuva on muokattu versio alkuperäisestä. Muokattujen kuvien käyttöön pätevät samat rajoitukset kuin alkuperäisiin.

Valokuvien, piirroskuvien ja viittomakuvien alkuperäisenä lähteenä on mainittava Papunetin kuvapankki, www.papunet.net ja kuvan alkuperäinen tekijä.

Kuvan alkuperäinen tekijä löytyy kunkin kuvan tiedoista.

Esimerkki lähteen merkitsemisestä:

Kuva: Papunetin kuvapankki, www.papunet.net, Päivi Honkonen

Kuvien lähteet

Valokuvat: Papunetin kuvapankki
Piirroskuvat: Papunetin kuvapankki
Viittomakuvat: Papunetin kuvapankki
Sclera-piktogrammit: www.sclera.be
Mulberry-kuvat: Paxtoncrafts Charitable Trust
ARASAAC-kuvat: ARASAAC

VINKKEJÄ

Haluatko täydentää kuvapankkia?

Jos sinulla on omia piirros- tai valokuvia, joita haluaisit lahjoittaa Papunetin kuvapankkiin, ota yhteyttä osoitteeseen papunet[at]kvl[dot]fi.