Linkki Papunetin etusivullepapunet.net-etusivu
 

Etusivu

Tervetuloa Selkokeskuksen kirjavälityksen kirjakauppaan! Näillä sivuilla voit lukea selkokirjojen esittelyjä  ja tilata kirjoja.

Voit tutustua uutuuskirjoihin ja tilata niitä Uutuudet-sivuilla. Tietokirjat-sivulla on tietokirjoja eri aiheista. Kaunokirjat-sivulla esitellään nuorten ja aikuisten kirjoja, muun muassa klassikoita ja dekkareita. Lastenkirjat on koottu omalle sivulleen. Alekirjat-sivulla voit tilata kirjoja edulliseen hintaan. Selkokielen teoria -sivulla on yleiskielellä kirjoitettuja kirjoja, joissa esitellään selkokielen teoriaan liittyviä asioita.

Mistä kirjoja saa?

Selkokeskuksen kirjavälityksen lisäksi selkokirjoja voi ostaa kirjakaupoista tai soittamalla suoraan kustantajalle. Selkokirjoja voi lainata myös kirjastoista. Pääset selailemaan pääkaupunkiseudun kirjastojen selkokirjoja tästä linkistä. (Linkki vie yleiskielisille sivuille.)

Kirjaesite

Selkokirjaesitteessä esitellään uusia ja vähän vanhempia kirjoja eri kustantajilta. Kirjaesitettä voi tilata ilmaiseksi Selkokeskuksesta joko puhelimella numerosta (09) 348 090 (vaihde, suljettu heinäkuun ajan) tai sähköpostilla osoitteesta selkokeskus(at)kvl.fi.

Loppuunmyytyjä

Alla on lista kirjoista, jotka ovat mukana uudessa kirjaesitteessä, mutta jotka on vilkkaan kysynnän takia myyty loppuun. Listaa täydennetään tarvittaessa:

Kalevala (myyty loppuun)
Harmin paikka (myyty loppuun)