Papunet etsii web-kehittäjää kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön

Papunet-verkkopalvelu tuottaa saavutettavia verkkopalveluita oppimisessa, ymmärtämisessä ja kommunikoinnissa tukea tarvitseville ihmisille, selkokielen käyttäjille, heidän lähihenkilöilleen sekä alan asiantuntijoille. Sivustoja ja sovelluksia toteutetaan ja kehitetään käyttäjälähtöisesti tavoitteena esteettömyys ja helppokäyttöisyys.

Papunet-verkkopalvelun tuottamien sivustojen käyttöaste on suuri. Esimerkiksi papunet.net-sivustolla oli vuonna 2016 yli 2 miljoonaa käyntiä. Papunet tuottaa palveluita, jotka ovat ainutlaatuisia Suomen tai jopa maailman mittakaavassa. Papunet tarjoaakin mielenkiintoisen ja haastavan työympäristön ja työn, jolla on merkitystä.

Kehitämme palvelujamme ja etsimme ylläpitoon sekä uusien sovellusten toteuttamiseen osaavaa web-kehittäjää. Tarjolla on yksi kokoaikainen paikka tai osa-aikaisia projektitöitä.

Osa-aikaisissa projektitöissä on mahdollisuus joustaviin työaikoihin ja ne sopivat hyvin myös opiskelijoille.

Tehtävän hoitaminen vaatii seuraavien tekniikoiden tuntemista:

  • PHP ja MySQL
  • HTML, CSS, Javascript
  • LAMP-ympäristö.

Lisäksi seuraavien osa-alueiden tuntemus katsotaan eduksi:

  • käytettävyys- ja/tai saavutettavuustuntemus (WCAG2)
  • HTML5-sovelluskehitys
  • Drupal, Wordpress
  • Mobiilisovelluskehitys
  • Papunetin kohderyhmien tuntemus.

Työtehtävässä tullaan työskentelemään myös verkkopalveluiden saavutettavuuden parissa, jolla edesautetaan ihmisten yhdenvertaisuutta digitaalisessa yhteiskunnassa ja parannetaan palvelujen laatua. Voimaan astunut Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi verkkopalveluiden saavutettavuudesta (2016/2102) tulee lähitulevaisuudessa lisäämään saavutettavuuden merkitystä entisestään erityisesti julkisen sektorin verkkopalveluissa. Papunet on yksi Suomen johtavista asiantuntijoista verkkopalveluiden saavutettavuuteen liittyvissä asioissa.

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä ja jatkuu 31.5.2018 saakka. Kevään aikana on mahdollisuus neuvotella vielä erikseen kesätöistä, jotka alkaisivat työn päätyttyä.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä Malmilla. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 16.10.2017 mennessä osoitteeseen sami.alli[at]kvl[dot]fi tai Sami Älli, Papunet, Viljatie 4 A, 00700 Helsinki.

This job requires native Finnish skills.


Tietosuojaseloste