Papunet hakee it-suunnittelijaa kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön

Papunet-verkkopalvelu tuottaa sivustoja ja sovelluksia, jotka on tarkoitettu kehitys- ja puhevammaisille ihmisille sekä heidän läheisilleen ja alan ammattilaisille. Lisäksi Papunet on verkkopalveluiden saavutettavuuden asiantuntija, joka tarjoaa saavutettavuuteen liittyviä palveluita, koulutusta, konsultointeja ja arviointeja. Papunet on osa Kehitysvammaliittoa. 

Papunet tuottaa palveluita, jotka ovat ainutlaatuisia Suomessa ja jopa koko maailmassa. Papunet.net-verkkopalvelua myös käytetään paljon: sivustolla on noin kaksi miljoonaa käyntiä vuodessa.

Kehitämme palvelujamme ja etsimme tiimiimme uutta it-suunnittelijaa. It-suunnittelijana pääset kehittämään Papunetin suosittuja kuvapalveluita, esimerkiksi kuvatyökalua.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä tarvitaan seuraavien tekniikoiden tuntemista:
– PHP ja MySQL/MariaDB
– HTML, CSS, Javascript
– LAMP-ympäristö.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme
– työn, jolla on merkitystä ja jossa pääsee tekemään maailmasta paremman paikan
– mahdollisuuden kehittyä it-ammattilaisena ja tehdä töitä tiimissä, johon kuuluvat myös Suomen parhaat verkon saavutettavuuden ammattilaiset
– mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön ja mukauttaa työtä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
– joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
– kokopäiväistä tai osa-aikaista työtä omien toiveidesi mukaan. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen. Työsuhteen pituus määrittyy tarkemmin työtehtävien ja mahdollisen osa-aikaisuuden mukaan.

Työtä voi tehdä myös opintojen ohessa tai esimerkiksi osana opinnäytetyötä. Myös tunti-/palkkiopohjaisesti tehtävä työ on mahdollista.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Malmilla.

Hakemukset ja lisätiedot

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 31.3.2019 mennessä Saavutettavuusyksikön johtajalle Sami Ällille osoitteeseen sami.alli@kvl.fi. Samilta saat myös tarvittaessa lisätietoa työpaikasta joko sähköpostitse tai puhelinnumerosta 09 3480 9383.


Tietosuojaseloste