Papunet hakee it-suunnittelijaa kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön

Papunet-verkkopalvelu tuottaa sivustoja ja sovelluksia, jotka on tarkoitettu kehitys- ja puhevammaisille ihmisille sekä heidän läheisilleen ja alan ammattilaisille. Lisäksi Papunet on verkkopalveluiden saavutettavuuden asiantuntija, joka tarjoaa saavutettavuuteen liittyviä palveluita, koulutusta, konsultointeja ja arviointeja. Papunet on osa Kehitysvammaliittoa.

Papunet tuottaa palveluita, jotka ovat ainutlaatuisia Suomessa ja jopa koko maailmassa. Papunet tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisen työympäristön ja työn, jolla on merkitystä. Papunet.net-verkkopalvelua myös käytetään paljon: sivustolla on noin kaksi miljoonaa käyntiä vuodessa.

Kehitämme palvelujamme ja etsimme ylläpitoon sekä uusien sovellusten toteuttamiseen it-suunnittelijaa.

Tehtävässä tarvitaan seuraavien tekniikoiden tuntemista:
– PHP ja MySQL/MariaDB
– HTML, CSS, Javascript
– LAMP-ympäristö.

Tarjoamme
– työn, jolla on merkitystä ja jossa pääsee tekemään maailmasta paremman paikan
– mahdollisuuden kehittyä it-ammattilaisena ja tehdä töitä tiimissä, johon kuuluvat myös Suomen parhaat verkon saavutettavuuden ammattilaiset
– mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön ja mukauttaa työtä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
– joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
– kokopäiväistä tai osa-aikaista työtä omien toiveidesi mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen. Työsuhteen kesto on noin puoli vuotta; työsuhteen pituus määrittyy tarkemmin työtehtävien ja mahdollisen osa-aikaisuuden mukaan.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä Malmilla. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 31.10.2018 mennessä Sami Ällille osoitteeseen sami.alli[at]kvl[dot]fi.


Tietosuojaseloste