Linkki Papunetin etusivullepapunet.net-etusivu

OIVA-tilauskoulutukset

Tikoteekki tarjoaa yhteisöille lyhyitä OIVA-koulutuksia, joiden avulla vaikeimmin puhevammaisten ihmisten kanssa työskentelevät johdatellaan onnistuneen vuorovaikutuksen perusteisiin. Koulutuksista hyötyvät esimerkiksi toimintakeskusten, asuntoloiden, dementiahoitoyksiköiden tai erityskoulujen henkilöstö.

Koulutuksia on tarjolla kolmea eri pituutta. Kaikki sisältävät luennon ja keskustelun lisäksi videoesimerkkejä. Puolen päivän koulutus sisältää edellisen lisäksi myös tilaajayhteisön kuvaaman videon läpikäymisen. Tässä ennakkotehtävässä on tarkoitus videoida yhteisön itse valitsemaa onnistunutta arjen vuorovaikutustilannetta.   

Hinnat:
250 € + kouluttajan matkakulut (koulutuksen pituus 45 min.). Osallistujien enimmäismäärä on 15. Jos osallistujia on enemmän, pyydä tarjous.

500 € + kouluttajan matkakulut (koulutuksen pituus 90 min.) Osallistujien enimmäismäärä on 15. Jos osallistujia on enemmän, pyydä tarjous.

1000 € + kouluttajan matkakulut (puolen päivän koulutus, joka sisältää ennakkotehtävän yhteisölle). Kaikki osallistujat työskentelevät samassa työyhteisössä. Osallistujien enimmäismäärä on 15.

Koulutustilaisuudet voidaan järjestää joko tilaajan osoittamassa paikassa tai Kehitysvammaliiton tiloissa Malmilla, Helsingissä.

Lisätietoja: erityisasiantuntija Kaisa Martikainen, kaisa.martikainen(at)kvl.fi

Sivu päivitetty: 03.09.2015