Linkki Papunetin etusivullepapunet.net-etusivu

Koulutus ja konsultaatio

Osallistujat kuuntelevat esitystä luentosalissa

Tikoteekki järjestää seminaareja ja kouluttaa opetuksen, kuntoutuksen ja hoitoalan ammattilaisia. Tiedot koulutuksista löytyvät vasemman puoleiselta palstalta.

Tikoteekista voi myös tilata asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan räätälöityä koulutusta. Koulutuksen aiheena voi olla esimerkiksi vaikeimmin kehitysvammaisten ihmisten kommunikointi ja apuvälineet, tukiviittomat tai kuvien käyttö kommunikoinnissa.

Tilaisuudet on mahdollista järjestää Kehitysvammaliiton tiloissa Helsingissä, Malmilla tai asiakkaan omissa tiloissa. Pyydä lisätietoja ja tarjousta Tikoteekista tikoteekki(at)kvl.fi, puh. (09) 348 09 370 (toimisto) tai puh. (09) 348 09 373 (Tikoteekin johtaja Eija Roisko).

Lisäksi Tikoteekki järjestää kahden vuoden välein Sillalla-seminaarin, joka tarjoaa uusinta tietoa ja käytännön ideoita puhevammaisen henkilön vuorovaikutuksen ja kommunikoinnin tukemiseen sekä tietotekniikan käyttöön opetuksessa ja kuntoutuksessa. Seuraava Sillalla-seminaari pidetään 4.-5.2.2016 Hanasaaren kulttuurikeskuksessa Espoossa.

Sivu päivitetty: 25.03.2014