Papunetin kuvataidekilpailun aiheena ihmeellinen luonto

Papunet järjestää jälleen kuvataidekilpailun puhe- ja kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Kilpailun tavoitteena on kannustaa kuvalliseen itseilmaisuun.

Vuonna 2018 kilpailun aiheena on ihmeellinen luonto.

Voit kuvata ihmeellistä luontoa vapaasti haluamallasi tavalla. Voit kuvata teoksessasi esimerkiksi luontoaiheita, kuten eläimiä, kasveja, luonnon tai sään ilmiöitä, vuodenaikoja tai luonnossa liikkumista.

Kilpailussa on yksi kaikille avoin sarja, jossa palkitaan kolme teosta. Voittaja saa palkinnoksi 150 euroa ja kaksi seuraavaa 75 euroa. Lisäksi kaikille kilpailuun osallistuneille lähetetään kunniakirja.

Kilpailun raati arvostaa erityisesti töiden persoonallisuutta, omaperäisyyttä ja omien ajatusten ilmaisemista. Raatiin kuuluu valokuvaaja Pekka Elomaa ja Papunetin edustajia.

Osa kilpailuun osallistuneista teoksista pääsee mukaan Helsingissä kiertävään taidenäyttelyyn. Lisäksi teosten kuvia julkaistaan Papunetin verkkogalleriassa ja sosiaalisen median kanavissa. Papunetillä on kuviin vapaa julkaisuoikeus.

Kilpailuteokset palautetaan tekijöille, jos teoksen mukana lähetetään postimerkillinen palautuskuori. Teokset voi myös noutaa Papunetistä sopimuksen mukaan.

Kilpailun osallistumisaika päättyy 31.3.2018. Lähetä kilpailuteos ja oheinen yhteystietolomake siihen mennessä Papunetin postiosoitteeseen.

Muista merkitä lomakkeeseen myös oman teoksesi nimi. Lisäksi voit kertoa lomakkeessa tarkemmin teoksestasi ja sen taustoista.

Samassa kuoressa voi lähettää monta teosta, mutta jokaisesta teoksesta tulee täyttää erillinen yhteystietolomake.

Kehitysvammaliitto ry / Papunet
Kuvataidekilpailu
Viljatie 4 A
00700 Helsinki

Yhteystietolomake RTF
Yhteystietolomake PDF

Lisätietoa kilpailusta

Graafinen suunnittelija Päivi Honkonen
09 3480 9387
paivi.honkonen(at)kvl.fi

Onnea kilpailuun!