Kuvataidekilpailu 2017

Papunet järjestää jälleen kuvataidekilpailun puhe- ja kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Kilpailun tavoitteena on kannustaa kuvalliseen itseilmaisuun.

Tänä vuonna kilpailun aiheena on ystävyys. Voit kuvata ystävyyttä vapaasti haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi kertoa omassa teoksessasi, millaisia ystäviä sinulla on, millaisen ystävän haluaisit tai miltä tuntuu, kun on ystävä – tai kun ei ole ystävää.

Kilpailussa on yksi kaikille avoin sarja, jossa palkitaan kolme teosta. Voittaja saa palkinnoksi 150 euroa ja kaksi seuraavaa 75 euroa. Lisäksi kaikille kilpailuun osallistuneille lähetetään kunniakirja.

Kilpailun raati arvostaa erityisesti töiden persoonallisuutta ja omaperäisyyttä sekä omien ajatusten ilmaisemista. Raatiin kuuluvat valokuvaaja Pekka Elomaa sekä Papunetin edustajat.

Osa kilpailuun osallistuneista teoksista pääsee mukaan taidenäyttelyyn, joka kiertää eri puolilla Suomea. Lisäksi teosten kuvia julkaistaan Papunetin verkkogalleriassa sekä sosiaalisen median kanavissa. Papunetilla on kuviin vapaa julkaisuoikeus.

Kilpailuteokset palautetaan tekijöille, jos teoksen mukana lähetetään postimerkillinen palautuskuori. Teokset voi myös noutaa Papunetista sopimuksen mukaan.

Kilpailun osallistumisaika päättyy perjantaina 31.3.2017. Lähetä kilpailuteos sekä oheinen yhteystietolomake siihen mennessä Papunetin postiosoitteeseen. Muista merkitä lomakkeeseen myös oman teoksesi nimi. Lisäksi voit kertoa lomakkeessa tarkemmin teoksestasi ja sen taustoista.

Samassa kuoressa voi lähettää monta teosta, mutta jokaisesta teoksesta tulee täyttää erillinen yhteystietolomake.

Kuvataidekilpailu
Papunet / Kehitysvammaliitto ry
Viljatie 4 A
00700 Helsinki

Yhteystietolomake
Yhteystietolomake

Lisätietoa kilpailusta

Graafinen suunnittelija Päivi Honkonen
puh. 09 3480 9387, paivi.honkonen(at)kvl.fi

Onnea kilpailuun!