Papunetin kuvataidekilpailu 2019

Papunet järjestää jälleen kuvataidekilpailun puhe- ja kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tänä vuonna kilpailun aiheena on tulevaisuus. Voit kuvata tulevaisuutta vapaasti haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi kertoa omalla teoksellasi, millaisen tulevaisuuden itse haluaisit tai millainen arvelet maailman olevan tulevaisuudessa. Kaikenlaiset kuvaukset tulevaisuudesta ovat tervetulleita osallistumaan! 

Kilpailussa jaetaan neljä palkintoa. Voittaja saa palkinnoksi 150 euroa ja kaksi seuraavaa 75 euroa. Lisäksi osa teoksista valitaan mukaan yleisöäänestykseen, jonka voittaja saa 75 euroa. Kaikille kilpailuun osallistuneille lähetetään kunniakirja.

Kilpailun osallistuneita teoksia julkaistaan Papunetin verkkogalleriassa sekä sosiaalisen median kanavissa. Papunetillä on kuviin vapaa julkaisuoikeus.

Kilpailun osallistumisaika päättyy 31.3.2019. Lähetä kilpailuteos sekä oheinen yhteystietolomake siihen mennessä Papunetin postiosoitteeseen.

Jos haluat oman teoksesi takaisin, lähetä teoksen mukana postimerkillinen palautuskuori. Palautamme teoksen kilpailun jälkeen. Teokset voi myös noutaa Papunetistä sopimuksen mukaan.

Kehitysvammaliitto ry / Papunet
Kuvataidekilpailu
Viljatie 4 A
00700 Helsinki

Yhteystietolomake
Yhteystietolomake


Usein kysyttyjä kysymyksiä kilpailusta

Voinko lähettää yhdellä kertaa monta teosta?

Kyllä voit. Yhdessä kirjekuoressa tai paketissa voi lähettää niin monta teosta kuin haluaa. Myös yksi ihminen voi osallistua monella teoksella. Muista kuitenkin täyttää jokaisesta teoksesta erillinen yhteystietolomake.

Miten kilpailun voittajat valitaan?

Kilpailun tuomareita ovat valokuvaaja Pekka Elomaa sekä Papunetin edustajat. He käyvät yhdessä läpi kaikki kilpailuun osallistuneet teokset ja valitsevat niistä suosikkinsa. Tuomarit arvostavat erityisesti töiden persoonallisuutta ja omaperäisyyttä sekä omien ajatusten ilmaisemista.

Milloin voittajat julkistetaan?

Voittajat julkistetaan toukokuun alkupuolella, viimeistään 13.5. Voittajien nimet kerrotaan Papunetin verkkosivuilla sekä Facebookissa. Lisäksi voittajille tai heidän yhteyshenkilöilleen ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Mistä saan lisätietoja?

Lisätietoja antaa Papunetin graafinen suunnittelija Päivi Honkonen puhelimitse 09 3480 9387 tai sähköpostilla paivi.honkonen[at]kvl[dot]fi.

Tietosuojaseloste