Somettamalla uutta kohtaamista -hankkeeseen haetaan sovellussuunnittelijaa

Papunetissa on käynnistynyt Somettamalla uutta kohtaamista -hanke, jossa kehitetään helppokäyttöistä ja saavutettavaa sosiaalisen median palvelua. Palvelussa tukea tarvitsevat nuoret ja aikuiset voivat harjoitella sosiaalista kanssakäymistä ja etsiä itselleen ystävää. Hankkeen tavoitteena on yksinäisyyden vähentäminen.

Hankkeeseen haetaan 60 % sovellussuunnittelijaa ajalle 01.09.2017-31.12.2019.

Sovellussuunnittelija vastaa yhdessä projektipäällikön kanssa

  • ulkopuolelta ostettavan palvelun hankintaan liittyvästä selvitystyöstä sekä hankintojen määrittämisestä ja toteuttamisesta,
  • yhteistyöstä teknisen toteuttajan kanssa palvelun ja siihen liittyvien sovellusten toteutuksessa,
  • palvelun käyttäjälähtöisestä suunnittelusta, kehittämisestä ja testaamisesta,
  • palvelun saavutettavuuden ja helppokäyttöisyyden huomioimisesta ja
  • palvelun sovittamisesta Papunetin olemassa oleviin palveluihin.

Sovellussuunnittelijan työtehtävä edellyttää

  • verkkopalveluiden kehittämiseen liittyvien perustekniikoiden tuntemusta,
  • mobiilisovellusten (iOS, Android) kehittämiseen liittyvien perustekniikoiden tuntemusta,
  • kokemusta sosiaalisen median palveluista ja niiden käytöstä,
  • kiinnostusta/osaamista verkkopalveluiden saavutettavuudesta ja käyttäjälähtöisestä suunnittelusta ja
  • osallistumista hankkeen esittelyyn ja viestintään.

Suunnittelijan tehtävä edellyttää teknistä perusosaamista, mutta se tarjoaa myös uusia haasteita ja mahdollisuuksia kehittää omaan osaamista somepalveluista, saavutettavuudesta ja käyttäjälähtöisestä suunnittelusta.

Tehtävä edellyttää omatoimista otetta, mutta myös tiivistä tiimityöskentelyä projektipäällikön ja projektisuunnittelijan sekä hankkeen kehittämis- ja ohjausryhmien kanssa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai laita vapaamuotoinen hakemus ja portfolio palkkatoiveineen 19.06.2017 mennessä Saavutettavuusyksikön johtajalle Sami Ällille, sami.alli[at]kvl[dot]fi, puh. 040 837 8348.

Papunet on osa Kehitysvammaliiton Saavutettavuusyksikköä. Papunet edistää puhevammaisten sekä muiden oppimisessa, ymmärtämisessä ja kommunikoinnissa tukea tarvitsevien ihmisten osallisuutta ja yhdenvertaisuutta. Papunet tuottaa saavutettavia verkkopalveluita kohderyhmilleen, heidän läheisilleen ja alan asiantuntijoille. Palveluita kehitetään ja toteutetaan käyttäjälähtöisesti tavoitteena saavutettavuus ja helppokäyttöisyys.

Papunet-sivustolla oli vuonna 2016 lähes 2 miljoonaa kävijää, joten Papunet tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen työympäristön ja työn, jolla on merkitystä!

Tietosuojaseloste