Verkkotoimittajan sijaisuus

Papunet-verkkopalvelussa on avoinna kokopäiväinen verkkotoimittajan äitiysvapaan sijaisuus. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 31.03.2018 saakka.

Verkkotoimittajan tehtäviin kuuluu Papunet-sivuston kehittäminen ja sen sisältöjen suunnitteleminen, toteuttaminen ja päivittäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Verkkotoimittajan tehtäviin kuuluu myös Papunetin tiedotus mm. sosiaalisen median kautta.

Tehtävään valittavalta edellytetään korkeakoulututkintoa, verkkokirjoittamisen taitoa sekä kokemusta verkkoympäristöissä työskentelystä ja sosiaalisesta mediasta. Lisäansioksi katsotaan puhe- ja kehitysvamma-alan, käytettävyyden ja saavutettavuuden tai selkokielen tuntemus.

Papunet on osa Kehitysvammaliiton Saavutettavuusyksikköä. Papunet edistää puhevammaisten sekä muiden oppimisessa, ymmärtämisessä ja kommunikoinnissa tukea tarvitsevien ihmisten osallisuutta ja yhdenvertaisuutta. Papunet tuottaa saavutettavia verkkopalveluita kohderyhmilleen, heidän läheisilleen ja alan asiantuntijoille. Palveluita kehitetään ja toteutetaan käyttäjälähtöisesti tavoitteena saavutettavuus ja helppokäyttöisyys.

Papunet-sivustolla oli vuonna 2016 lähes 2 miljoonaa kävijää, joten Papunet tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen työympäristön ja työn, jolla on merkitystä!

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 20.3.2017 mennessä Saavutettavuusyksikön johtajalle Sami Ällille, sami.alli(at)kvl.fi, puh. 040 837 8348.

Lisätietoa Papunet-verkkopalvelusta:

Mikä Papunet on?

Tietosuojaseloste