Ystävyys

Käyn Validian päivätoiminnassa noin kaksi tai kolme kertaa viikossa, ja sieltä olen saanut itselleni ystäviä.  Erityisesti yksi on ylitse muiden, hänellä on samanlainen huumorintaju ja hänen kanssaan voin jakaa mielipiteitä ja tunteita, ystävästä voi myös saada hyvän päiväkahviseuran.

Juuri tällainen on hyvä ystävä, löytyy nopeasti yhteinen sävel.

Ystävyydestä on tehty lukematon määrä lauluja. Laitan tähän yhdestä Karvakuonojen laulusta muutamia poimintoja, paikkansa pitäviä sanoja.

Ole mulle kaveri

”Tietääkös joku missä kaverit kasvaa?
Ken niitä viljelee pellollaan?
Vaivaakos leipomo jauhoihin rasvaa?
Kaverin työntää uuniin paistumaan.

Ei kavereita markkinoilta voi ostaa.
Ei niitä hinnalla millään saa.
Kas niitä luonto vain esille nostaa,
eikä sellaista saa lannistaa.

Ole mulle kaveri, niin henskeleitä paukutan,
nostan harteille vaikka koko maailman.
Ole mulle kaveri, niin laulan yhden oopperan,
itken, nauran ja sua lohdutan.”

Kommentit

Mistä tunnet sä ystävän? Onko oikea sulle hän? Anna meren sen selvittää, kuka viereesi jää. Ja jos sinulla on vaikeaa, ja jos tarvitset auttajaa, silloin ystävyys tunnetaan, menee muut menojaan.
Mistä tunnet sä ystävän, onko oikea sulle hän, anna tunturin selvittää,
kuka viereesi jää. Ja jos silloin kun myrsky soi, vain sun kumppanis vaikeroi, meren lähimpään rantaan vie, jääköön pois, mikä lie.
sulle hän? Anna meren sen selvittää, kuka viereesi jää. Ja jos sinulla on vaikea jkya, j a s tarvitset auttajaa, silloin ystävyys tunnetaan, menee muut menojaan.
Mistä tunnet sä ystävän, onko oikea sulleujhkh hän, anna nkkjkjikug. sulle hän? Anna meren sen selvittää, kuka viereesi jää. Ja jos sinulla on vaikeaa, ja jos tarvitset auttajaa, silloin ystävyys tunnetaan, menee muut menojaan.
Mistä tunnet sä ystävän, onko oikea sulle hän, anna

Kommentointi on suljettu