Multisensorinen verkostopäivä 2015

Vuoden 2015 multisensorinen verkostopäivä oli varsinainen yleisömenestys, meitä oli paikalla Lahden aikuiskoulutuskeskuksessa noin 150.

Lukuisissa lyhyissä esityksissä esiteltiin menetelmiä, yrityksiä, välineitä, paikkoja ja toimintaa. Tunnelma oli innostuneen myönteinen. Suuren osanottajamäärän vuoksi taukoihin ja jonotuksiin kului tavallista enemmän aikaa. Ohjelma ehdittiin kuitenkin käydä läpi kokonaisuudessaan sovitun ajan puitteissa.

Palaute on ollut myönteistä. Joku olisi kyllä kaivannut enemmän aikaa verkostoitumiseen. Joku taas totesi, että saimme monenlaisia maistiaisia eri asioista ja jää omalle vastuulle perehtyä asioihin syvemmin ja hakea omat kontaktinsa.

Suunnitteluryhmään ilmoittautui uutena Päivi Repo Suomen Kinesiologia-yhdistyksestä. Aiemmat jäsenet ovat: Tuulikki Karesvuori Lahdesta, Sirpa Tuuppa Varsinais-Suomesta ja Jaakko Salonen Helsingistä.

Aiheeksi ensi kerralle yleisöstä ehdotettiin miten nolla-budjetilla tehdään multisensorista työtä. Jossain esityksessä todettiin että alan kouluttajia ei ollut helppo löytää. Pitääkö perustaa kouluttajapankki?

Seuraavaksi kokoontumispaikaksi ehdotettiin Vaalijalaa Pieksämäellä, Forssaa ja Lahtea. Suunnittelutyöryhmä selvittelee asiaa näiden ehdotusten pohjalta.

Teksti: Jaakko Salonen

Lisää aiheesta

Verkostopäivien yhteenvedot