Värisevä letku

sininen, taipuisa letku

Kuvaus

Kuvan värisevä letku on kumimaisella sileällä pinnalla päällystetty pehmeä letku. Värisevän letkun pituus on noin 45 cm. Letku toimii kahdella paristolla. Letkun värinää voidaan säätää kahdelle eri voimakkuudelle.

Saatavuus

Kuvassa olevaa värisevää letkua voi tilata ulkomaisista verkkokaupoista tuotenimellä Vibrating Snake.

Käyttötapoja

  • Kumppanin annetaan tunnustella ja väännellä letkua rauhassa ennen kuin se laitetaan päälle. Tunnustellaan yhdessä, miltä letku tuntuu, kun värinän kytkee päälle. Värinä voidaan myös välillä keskeyttää, jolloin kumppanin on mahdollista pyytää omilla keinoillaan "lisää".
  • Värisevällä letkulla voidaan hieroa varovasti kumppanin vartaloa. Jalkapohjat saavat hierontaa, kun letkua liikutellaan tuolilla istuvan kumppanin jalkojen alla. Nimetään se kehon osa, jota ollaan hieromassa.
  • Värisevä letku voidaan kiertää kumppanin vatsan, jalkojen tai käsien ympärille, jolloin tuntoelämyksestä tulee vielä voimakkaampi.
  • Istutaan lattialla peräkkäin. Kierretään letku kumppanin ylävartalon ympärille tiiviisti. Keinutaan yhdessä painaen samalla letkua kumppania vasten.
  • Istutaan vastakkain ja pidetään kiinni värisevästä letkusta. Soudetaan vuorotellen edestakaisin.
  • Piilotetaan värisevä letku huivin alle, tunnustellaan letkua ja etsitään sitä huivin alta. Iloitaan yhdessä sen löytymisestä.

Huomioitavaa

Värinä saattaa tuntua joidenkin mielestä epämiellyttävältä. Varmistetaan, ettei kumppanilla ole luonnonkumiallergiaa, jos käytetään luonnonkumista valmistettua letkua.

Tietosuojaseloste