Värisevä tyyny

tyyny, johon on kytketty painike

Kuvaus

Värisevä tyyny on tehty vaahtomuovista. Tyyny toimii paristoilla. Tyynyyn voidaan kytkeä painike. Värinän voi käynnistää painamalla tyynyn keskeltä tai tyynyyn kytketystä painikkeesta. Tyynyn kangaspäälliset voidaan irroittaa pesua varten.

Saatavuus

Väriseviä tyynyjä voi kysellä Suomessa apuvälineisiin erikoistuneista yrityksistä tai tilata ulkomaisista verkkokaupoista tuotenimellä Vibrating Pillow.

Käyttötapoja

  • Värisevää tyynyä tunnustellaan yhdessä kumppanin kanssa. Tyynyä painetaan jollakin kehon osalla (kädellä, selällä, jalkapohjalla, leualla jne.) ja seurataan, miten kumppani reagoi värinään. Keskeytetään värinä ja havainnoidaan, pyytääkö kumppani "lisää" omilla ilmaisukeinoillaan.
  • Annetaan kumppanin kytkeä tyyny päälle painiketta painamalle. Asetutaan itse makaamaan pää tyynylle ja annetaan kumppanin säädellä värinää. Liioitellaan omia reaktioita ja pidetään hauskaa.
  • Laitetaan tyyny kumppanin keholle ja painetaan tyynyä niin, että se alkaa väristä. Siirretään tyyny eri kohtiin keholla ja nimetään kukin kohta erikseen.
  • Painetaan pää tyynyyn ja kuunnellaan tyynyn värinää.
  • Pidetään tyynyä sohvatyynynä, jotta se on aina käytettävissä.

Huomioitavaa

Tyynyä ei ole tarkoitettu nukkumiseen.

Tietosuojaseloste