Papunetin kuvataidekilpailun aiheena on lapsen elämä

Papunet järjestää jälleen kuvataidekilpailun puhe- ja kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tänä vuonna kilpailun aiheena on lapsen elämää. Voit kuvata lapsen elämää vapaasti haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi kertoa omalla teoksellasi, millaista on hyvä lapsen elämä tai mitä sinulle on jäänyt mieleen omasta lapsuudestasi. Teokset voivat olla täyttä totta tai kokonaan mielikuvitusta. Kaikenlaiset kuvaukset lasten elämästä ovat tervetulleita osallistumaan!

Kilpailussa jaetaan neljä palkintoa. Voittaja saa palkinnoksi 150 euroa ja kaksi seuraavaa 75 euroa. Lisäksi osa teoksista pääsee mukaan yleisöäänestykseen, jonka voittaja saa 75 euroa. Kaikille kilpailuun osallistuneille lähetetään kunniakirja.

Kilpailun osallistuneita teoksia julkaistaan Papunetin verkkogalleriassa sekä sosiaalisen median kanavissa. Papunetillä on kuviin vapaa julkaisuoikeus.

Kilpailun osallistumisaikaa on jatkettu koronatilanteen takia. Osallistumisaika päättyy 31.5.2020. Lähetä kilpailuteos sekä oheinen yhteystietolomake siihen mennessä Papunetin postiosoitteeseen.

Kehitysvammaliitto ry / Papunet
Kuvataidekilpailu
Linnoitustie 2 B
02600 Espoo

Huom. osoite on eri kuin aiempina vuosina.

Yhteystietolomake
Yhteystietolomake

Usein kysyttyjä kysymyksiä kilpailusta


Voinko saada teokseni takaisin?

Voit saada. Palautamme teokset, jos vastaanottaja maksaa postikulut. Teoksen palautukseen on kaksi vaihtoehto: kirje tai paketti.

Ohuet ja pienet, korkeintaan A4-kokoiset teokset voidaan palauttaa kirjeenä. Liitä teoksen mukaan postimerkit ja osoitteellinen palautuskuori.

Isommat teokset voidaan palauttaa pakettina. Tarkista omasta organisaatiosta tai Postista, miten paketin palauttaminen onnistuu, ja kerro lisätiedot yhteystietolomakkeessa. Huomaa, että pakettilähetyksiä ei enää voi maksaa postimerkeillä.

Teokset palautetaan syksyn aikana.

Voinko lähettää yhdellä kertaa monta teosta?

Kyllä, yhdellä kertaa voi lähettää niin monta teosta kuin haluaa. Myös yksi ihminen voi osallistua monella teoksella. Täytä kuitenkin jokaisesta teoksesta erillinen yhteystietolomake.

Miten kilpailun voittajat valitaan?

Kilpailun tuomareita ovat valokuvaaja Pekka Elomaa sekä Papunetin edustajat. He käyvät yhdessä läpi kaikki kilpailuun osallistuneet teokset ja valitsevat niistä suosikkinsa. Tuomarit arvostavat erityisesti töiden persoonallisuutta ja omaperäisyyttä sekä omien ajatusten ilmaisemista.

Vaikuttaako koronatilanne kuvataidekilpailuun?

Kyllä vaikuttaa. Kilpailun osallistumisaikaa on jatkettu toukokuun loppuun saakka. Kilpailun raati kokoontuu ja voittajat valitaan vasta kesän jälkeen. Työt palautetaan osallistujille syksyllä. 

Mistä saan lisätietoja?

Lisätietoja antaa Papunetin graafinen suunnittelija Päivi Honkonen, paivi.honkonen[at]kvl[dot]fi.

Tietosuojaseloste