Uudistunut Papunet Apuväline-tapahtumassa!

Apuväline 2023 -tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 9.–11.11.2023. Tule tutustumaan uudistuneeseen Papunetiin Kehitysvammaliiton osastolle 618.

Kehitysvammaliiton osastolta löydät tuotteita, palveluita ja kommunikoinnin ratkaisuja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Papunetin lisäksi osastolla esittäytyvät Tietotekniikka- ja kommunikaatiokeskus Tikoteekki ja Oppimateriaalikeskus Opike.

Tutustu ja kysy uudistuneesta sivustosta

Osastollamme voit tutustua uudistuneeseen Papunetiin ja kysyä sen käytöstä Papunetin asiantuntijoilta. Lisäksi voit vastata kyselyyn sivustouudistuksen onnistumisesta. Vastaamalla osallistut Opike-lahjakortin arvontaan!

Ideoi uusia pelejä Papunetiin

Mitä toivoisit Papunetin peleiltä? Millaisia pelejä kaipaat Papunetiin? Ideoi ja kerro villeimmätkin peli-ideasi asiantuntijoillemme! Ideointiin osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortteja Opike-verkkokauppaan.

Tutustu taidenäyttelyyn ja äänestä suosikkiasi

Pystytämme messujen ajaksi taidenäyttelyn tämän vuoden piirustuskilpailun töistä. Tule tutustumaan upeisiin kilpailutöihin ja äänestämään suosikkiasi!

Lisätietoja

Jenni Stolt
suunnittelija
jenni.stolt@kvl.fi