Ruoka-aika

Ruoka-aika on peli, jossa ruokitaan maatilan eläimiä ohjeiden perusteella. Helppokäyttöinen peli harjoittaa luetun ja kuullun ymmärtämistä, reaktiokykyä sekä silmän ja käden yhteistyötä.

Pelin pelaaminen

Pelissä ruokitaan maatilan eläimiä ohjeiden perusteella. Pelin aloitussivulla voi valita, haluaako ohjeet äänellä vai tekstillä. Aloitussivulla voi valita myös pelin vaikeustason. Helppo taso on hitaampi, ja siinä ruokitaan kolmea eläintä kerrallaan. Helppo taso sopii hyvin myös painikkeilla pelaaville. Vaikea taso on nopeampi, ja siinä ruokitaan neljää eläintä kerrallaan.

Ruokittavat eläimet vaihtuvat pelin aikana. Aluksi ruuat tulevat yksi kerrallaan, mutta myöhemmin ruokia tulee useita samaan aikaan. Joukossa voi olla myös vääriä ruokia, joita ei saa antaa eläimille. Kun annat oikean ruuan oikealle eläimelle, saat pisteitä. Peli päättyy, jos onnistut keräämään sata pistettä. Peli päättyy myös, jos annat kolmelle eläimelle väärää ruokaa.

Peliä voi pelata hiirellä tai välilyönti- ja rivinvaihtonäppäimillä ja niitä vastaavilla painikkeilla. Jos pelaat hiirellä, raahaa oikea ruoka oikean eläimen kohdalle. Jos pelaat näppäimillä, valitse ensin ruoka ja sen jälkeen eläin. Välilyöntinäppäimellä voit liikkua vaihtoehtojen välillä ja rivinvaihtonäppäimellä voit valita vaihtoehdon. Voit pelata peliä myös kännykällä ja tabletilla.