Värityskirja

Värityskirja on helppokäyttöinen peli, jossa pelaaja pääsee harjoittamaan luovuuttaan ja värittämään kuvia mielensä mukaan.

Kuvien värittäminen

Pelissä värität erilaisia värityskuvia. Aloitussivulla voit valita värityskuvien tason. Helpolla tasolla värityskuvat ovat yksinkertaisempia ja värejä on vähemmän. Vaikealla tasolla värityskuvat ovat monimutkaisempia ja värejä on enemmän.

Voit värittää kuvia hiirellä tai painikkeilla. Jos värität kuvia hiirellä, klikkaa ensin haluamaasi väriä. Klikkaa sen jälkeen aluetta, jonka haluat värittää. Jos värität kuvia painikkeilla, paina ensin välilyöntinäppäintä, jolla voit liikkua väripaletissa. Valitse haluamasi väri painamalla rivinvaihtonäppäintä. Paina sen jälkeen välilyöntinäppäintä, jolla voit liikkua väritettävissä alueissa. Kun väri on oikeassa kohdassa, paina rivinvaihtonäppäintä. Tämän jälkeen palaat takaisin väripalettiin, ja voit valita uuden värin ja uuden väritettävän alueen. Jos liikut väripaletin loppuun, pääset kuvan alla oleviin painikkeisiin.

Kun olet värittänyt kuvan, voit tallentaa sen laitteellesi. Jos haluat värittää lisää kuvia, voit valita uuden kuvan tai palata takaisin aloitussivulle ja vaihtaa tasoa.