Verkkopalvelun käyttöehdot

Papunet on verkkopalvelu, jossa on tietoa, materiaaleja ja työkaluja kommunikoinnin tukemiseen. Palvelu on avoimesti ja maksuttomasti kaikkien käytössä.

Verkkopalvelu sisältää pääsivuston (Tietoa, Materiaalit ja Kuvatyökalut) lisäksi Pelisivut, Kuvasivut ja Saavutettavuussivut. Iso osa sisällöistä on käännetty ruotsiksi, pelisivut myös englanniksi.

Verkkopalvelusta vastaa Kehitysvammaliiton Papunet-verkkopalveluyksikkö.

Verkkopalvelun käyttö

Papunet-verkkopalvelu on avoimesti ja maksuttomasti kaikkien käytössä.

Verkkopalvelun sisältöjen tekijänoikeudet kuuluvat Papunetille ja sisältöjä tuottaneille yhteistyökumppaneille. 

Verkkopalvelun sisältöjä saa linkittää vapaasti muihin sivustoihin.

Verkkopalvelun sisältöjä voi lainata vapaasti, jos lainauksissa on asianmukaiset lähdeviittaukset. Viittauksissa on hyvä mainita Papunet, päivämäärä tai vuosiluku ja sivun osoite, johon viitataan.

Verkkopalvelun sivuja saa tulostaa ja tulosteita saa jakaa esim. asiakaskäyttöön.

Verkkopalvelun sisältösivujen kuvia, videoita tms. materiaalia ei saa jakaa asiayhteydestä irroitettuna ilman lupaa.

Verkkopalvelussa on kuvapankki, jonka kuvia voi käyttää suoraan tai kuvatyökalujen kautta erilaisissa kuvallisissa materiaaleissa. Kuvapankin kuvia saa käyttää vapaasti kaikkiin epäkaupallisiin tarkoituksiin, kunhan kuvien alkuperäinen lähde on mainittu. Tutustu kuvapankin käyttöehtoihin ja lähdemerkintöihin.

Jos haluat kysyä materiaalien käytöstä tietyissä tilanteissa, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla papunet@kvl.fi.

Tietoturva-asiat

Käyttäjän Papunetin kuvatyökaluihin rekisteröitymisen, uutiskirjeen tilaamisen tai palautteen lähettämisen yhteydessä antamia yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Papunet menettelee henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä henkilötietolain mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteisiin.

Papunet käyttää evästeitä ja kerää tietoa verkkopalvelun käytöstä. Tiedon keräämisen tarkoituksena on kehittää verkkopalvelua vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita. Kerätty tieto on anonyymia eikä sitä yhdistetä yksittäiseen käyttäjään. Tutustu evästekäytäntöihin.

Oikeudet ja vastuut

Papunet pyrkii pitämään verkkopalvelussa olevat tiedot oikeina ja päivitettyinä sekä varmistamaan sivuston teknisen toimivuuden.  Tiedon ajantasaisuutta ja teknistä toimivuutta ei kuitenkaan kaikissa tilanteissa voida taata. 

Papunet ei vastaa verkkopalvelun sisältämien tietojen käytöstä tai tulkinnasta tai verkkopalvelun teknisistä häiriöistä mahdollisesti aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai kustannuksista.

Papunetilla on oikeus poistaa verkkopalvelusta esimerkiksi rasistinen, ihmisarvoa loukkaava, yksityisyyden suojaa loukkaava tai markkinointiin liittyvä materiaali.

Verkkopalvelussa on linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin, joissa sovelletaan niiden omia käyttöehtoja. Papunet ei vastaa ulkopuolisten sivustojen sisällöistä eikä saavutettavuudesta. 

Papunetilla on oikeus muuttaa verkkopalvelun sisältöä, toimintaa ja näitä käyttöehtoja verkkopalvelun kehittämiseksi tai muusta tarpeellisesta syystä.

Ota yhteyttä

Verkkopalvelun sisältö- tai teknisistä virheistä pyydämme ilmoittamaan palautelomakkeellamme, kiitos!