Papuri-verkkokirjatyökalu

Papuri on ilmainen työkalu, jolla voi tehdä helppokäyttöisiä verkkokirjoja: esimerkiksi kuvitettuja ohjeita, omia tarinoita, päiväkirjoja, valokuva-albumeita, selkokielisiä tietokirjoja tai esittelymateriaaleja. Papuri sisältää myös kuvapankin kuvat.

Kerro kuvan, videon ja äänen avulla

Voit lisätä verkkokirjaan tekstiä, kuvia, lyhyitä videoita sekä ääntä. Käytössäsi ovat myös Papunetin kuvapankin 39 000 kuvaa.

Videotiedoston on oltava WMV, MP4, FLV, WebM, MOV tai MPEG-muodossa.

Kirjaan voi valita erilaisia sivupohjia

kuvanäkymä eri sivupohjista, joita ovat kuva vasemmalla tai oikealla, kuva ylhäällä, kysely, taustakuva ja tekstilaatikot, vapaa pohja sekä ruudukkopohja.
Erilaisissa sivupohjissa on erilaiset asettelut kuville ja tekstille. Kaikkiin sivupohjiin voi lisätä tekstiä, kuvaa ja ääntä. Vapaassa sivupohjassa on kaikki eri työkalut käytössä. Yhdessä verkkokirjassa voi käyttää kaikkia eri sivupohjia ja sivujen järjestystä on helppo vaihtaa työstövaiheessa.

Valittavana on myös ruudukkopohjia sekä monivalintakysymysten tekemiseen soveltuva työkalu. Kaikkiin sivupohjiin on helppo nauhoittaa puhetta tai ääniä Papurin omalla nauhurilla.

Jaa valmis kirja muille

Tekemäsi verkkokirja tallentuu omalle käyttäjätilillesi, ja voit jatkaa sen muokkaamista miltä tahansa laitteelta, jossa on nettiyhteys.

Voit jakaa linkin tekemääsi verkkokirjaan esimerkiksi sähköpostilla tai omilla verkkosivuillasi. Voit myös tallentaa kirjan PDF-muodossa lukemista ja tulostamista varten.

Verkkokirjan jakaminen ja tekijänoikeudet

Kun jaat Papurilla tehtyjä materiaaleja, muistathan, että Papunetin kuvapankin kuvia ei saa käyttää myytävissä tuotteissa. Papunetin kuvia saa käyttää epäkaupallisiin tarkoituksiin ja materiaaleihin, kunhan kuvien alkuperäinen lähde mainitaan.

Lisätietoa

Puuttuuko kuvapankista kuvia? Lähetä meille kuvatoiveesi.