Päiväohjelmat ja lukujärjestykset

Kuvalliset kalenterit ja lukujärjestykset auttavat ennakoimaan päivän kulkua ja siirtymistä seuraavaan tilanteeseen tai tehtävään.

Kalenterin avulla voi myös kerrata aiempia tapahtumia, kun kalenteriin lisää leikekuvia tai esimerkiksi pääsylippuja paikoista ja tapahtumista, joissa on käynyt. 

Muokattavia kalenteripohjia kuvatyökalussa

Kuvatyökalussa on yli 30 000 kuvaa, joita voi käyttää kalenterin kuvittamisessa. Kuvatyökaluun on helppo lisätä myös omia valokuvia. Kalenteripohjan suuntaa ja ruudukon kokoa voi myös muokata yksilöllisten tarpeiden mukaan. Jos haluat tallentaa päiväohjelmat ja lukujärjestykset omiin materiaaleihin kuvatyökalussa, kirjaudu ensin sisään työkaluun ja avaa linkki muokattavaan materiaaliin vasta sen jälkeen. Lue lisää ohjeita tai katso ohjevideo kuvatyökalun käytöstä.

Kuva päiväohjelmasta

Muokattava päiväohjelma

kuva viikko-ohjelmasta

Muokattava viikko-ohjelma

Lukujärjestys

Muokattava lukujärjestyspohja

Vuodeosaston kuvallinen päiväjärjestys

Vuodeosaston kuvallinen päiväjärjestys sisältää osaston päivittäiset rutiinit kuten lääkärinkierrot, ruokailut ja vierailuajat. Kalenteriin voi merkitä tarkemmat kellonajat tapahtumille.

Vuodeosaston päiväjärjestys

Vuodeosaston päiväjärjestys

Toteutus: Vuodeosaston päiväjärjestys on osa Savon Vammaisasuntosäätiön  Kommunikoinnin työvälineitä terveydenhuoltoon -materiaalia (PDF)

Lisää Savon Vammaisasuntosäätiön materiaaleja