Seksuaalisuus

Kolme eri-ikäistä tyttöä ja naista ilman vaatteita.

Selkeästi seksistä -materiaalipaketti tarjoaa työkaluja seksuaalikasvatukseen ammattilaisille ja läheisille. Materiaalissa käsitellään esimerkiksi kehon muutoksia eri ikävaiheissa, ihmissuhteita ja seksiä sekä turvataitoja. Materiaaliin sisältyy paljon yksityiskohtaisia ja realistisia kuvia, jotka havainnollistavat sisältöjä. Rinnekodin materiaali löytyy Vernerin Ihmissuhde- ja seksuaalisuussivuilta.

Kuvakaappaus Seksuaalisuudesta selkokielellä -sivuston etusivusta

Tampereen kaupunkilähetyksen materiaali antaa perustietoja seksuaalisuudesta ja siihen liittyvistä aiheista, esimerkiksi kehon muutoksista, hygieniasta, tunteista sekä gynekologin ja urologin tarkistuksista. Materiaalin kieli on helppoa, ja siinä on myös paljon kuvia. 

Kaksi kuvaa: ensimmäisessä suukotteleva pariskunta ja toisessa kielto toisen koskettamisesta.

Papunetin kuvapankissa on useita satoja kuvia, joiden avulla voi käsitellä seksuaalisuutta. Kuvista voi koostaa myös omia materiaaleja Papunetin kuvatyökalussa

esimerkkikuvia selkoseks kuvapankista

SelkoSeks-kuvapankki (SelkoSeks.fi)

SelkoSeks on maksullinen kuvapankki, jossa on yli 150 kuvaa seksuaalisuudesta ja sukupuolesta, kehon anatomiasta, seksistä ja seksivälineistä. Kuvat soveltuvat seksuaalikasvatuksen tueksi.

Tietosuojaseloste